Агрегатор на информации Поддржано од

Бизнис настани

Следен настан

Интервјуа

 • Манчевски: Инспекциите мора да имаат едукативна и ...


  14.12.2018 Повеќе ...
 • Фондот за иновации ќе пласира 12,5 милиони евра за ...


  05.12.2018 Повеќе ...
 • Ѓоко Апостолов: Неопходна е синхронизација на сите ...


  09.12.2018 Повеќе ...
 • Интервју Беким Хаџиу: Ќе се менува моделот на субв ...


  02.01.2019 Повеќе ...
 • Нико Славнич: Без јасна стратегија и прецизен акци ...


  08.01.2019 Повеќе ...

Анализи

 • ЗАКОН ЗА СЕМЕНСКИ И САДЕН МАТЕРИЈАЛ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ ...


  21.12.2018 Повеќе ...
 • Кои се најголемите пречки за флексибилноста на паз ...


  20.12.2018 Повеќе ...
 • Постапување со опасен отпад


  08.10.2018 Повеќе ...

0

Анализи од експерти

0

Интервјуа

0

Одржани настани