Платформата за Јавно-Приватен дијалог на средба со Претседателот Стево Пендаровски

Платформата за Јавно-Приватен дијалог на средба со Претседателот Стево Пендаровски
Rregullativa afariste | 24-02-2021

Денес Претседателите на стопанските комори во рамки на Платформата за јавно-приватен дијалог одржаа средба со Претседателот на Република Срверна Македонија, г. Стево Пендаровски. 

На средбата претставниците на секоја од коморите ги елаборираа своите ставови и мислења во насока на подобрување на целокупното стопанство во државата. 


Сподели