Бесплатен Вебинар за Дигитален маркетинг

Бесплатен Вебинар за Дигитален маркетинг
Rregullativa afariste | 30-08-2018

 Во рамки на проектот Green ICT Development (GIVE), на 30.08.2018 во 09:00 часот ќе се одржи бесплатен вебинар за Дигитален маркетинг кој ќе биде фокусиран на инструментите за дигитален маркетинг и можностите за промовирање на компаниите и нивните производи во странство. 

Главните теми на обуката ќе бидат:


1. Што е дигитален маркетинг;
2. Buyer Personas и зошто се важни за вашиот дигитален пристап;
3. Дигитални маркетинг канали и како да ги користите ефективно за вашиот бизнис:
4. Зошто дигиталниот маркетинг треба да биде дел од вашата маркетинг стратегија?

 

Доколку сте заинтересирани за учество на вебинарот регистрирајте се на следниот линк, најдоцна до 27 август.

 

Официјалната покана погледнете ја на наведениот линк.


Сподели


Paraqitu