Извршната канцеларија на СКСЗМ, реализира обука за дигитален маркетинг

Извршната канцеларија на СКСЗМ, реализира обука за дигитален маркетинг
БизнисРегулатива | 16.04.2021

 Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија во рамките на програмата за развој и зголемување на капацитетите на вработените, оддржа обука на тема дигитален маркетинг.


Со оглед на самата динамика на современиот дигитален развој, оваа обука беше избрана како многу важна тема, каде обучувач беше Венхар Рамадани, познавач и корисник на најновите методи и платформи за дигитален маркетинг.


СКСЗМ е поборник за модернизација, дигитализација и следење на најновите трендови, додека градењето капацитети на извршната канцеларија е најдобриот начин да се постигнат најдобрите нивоа на испорака на услуги за членството и бизнисите воопшто.Сподели