Состанок на Комисијата за јавно-приватен дијалог

Состанок на Комисијата за јавно-приватен дијалог
БизнисРегулатива | 29.01.2021

Во текот на денешниот ден во Владата на Република Северна Македонија се одржа состанок на Комисијата за јавно-приватен дијалог во состав од сите претставници на четирите комори заедно со Фатмир Бесими, Министер за финансии и Министерот за економија, Крешник Бектеши на кој беше презентиран и дискутиран 5тиот сет на антикризни мерки поврзани со справување со кризата предизвикана од КОВИД19.Сподели