Што треба да доставите до Државниот инспекторат за труд за ноќна и прекувремена работа?

Што треба да доставите до Државниот инспекторат за труд за ноќна и прекувремена работа?
БизнисРегулатива | 25.03.2020

На веб страната на Стопанска комора на Македонија се објавени обрасци кои треба да се достават до Државен инспекторат за труд (лично или електронски на prijava@mtsp.gov.mk).


За да преземете Известување за ноќна работа кликнете тука.


За да преземете Известување за прекувремена работа кликнете тука.Сподели