Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Министерството за надворешни работи и Амбасадата на РСМ во Варшава, Ве информира дека од 04 до 06 Октомври 2021 година во Полска ќе се одржи “POLAGRA 2021”. Оваа саемска манифестација опфаќа повеќе сектори односно во рамки на истата ќе се одржат FOOD, FOODTECH и HORECA активности […]

The post Покана за учество на “POLAGRA 2021” appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.

Покана за учество на “POLAGRA 2021” 09.09.2021

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Министерството за надворешни работи и Амбасадата на РСМ во Варшава, Ве информира дека од 04 до 06 Октомври 2021 година во Полска ќе се одржи “POLAGRA 2021”. Оваа саемска манифестација опфаќа повеќе сектори односно во рамки на истата ќе се одржат FOOD, FOODTECH и HORECA активности […] The post Покана за учество на “POLAGRA 2021” appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.
Повеќе ...

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Министерството за надворешни работи и Амбасадата на Република Казахстан во Будимпешта Ве поканува да учествувате на “KazAgro – 2021” и “KazFarm – 2021” што ќе се одржи од 20 до 22 Октомври, 2021 година во градот Нур-Султан, Казакистан. Саемските манифестации ќе ги покријат сферите на семиња, […]

The post Покана за учество на “KazAgro – 2021” и “KazFarm – 2021“ appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.

Покана за учество на “KazAgro – 2021” и “KazFarm – 2021“ 02.09.2021

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Министерството за надворешни работи и Амбасадата на Република Казахстан во Будимпешта Ве поканува да учествувате на “KazAgro – 2021” и “KazFarm – 2021” што ќе се одржи од 20 до 22 Октомври, 2021 година во градот Нур-Султан, Казакистан. Саемските манифестации ќе ги покријат сферите на семиња, […] The post Покана за учество на “KazAgro – 2021” и “KazFarm – 2021“ appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.
Повеќе ...

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Република Северна Македонија во Сараево Ве поканува на 18-тиот Меѓународен саем на туризам и екологија “Лист 2021“ кој ќе се одржи во Лукавац-Тузла од 16 до 18 септември 2021 година. Амбасадата, во рамките на активностите во областа на економската дипломатија, во соработка со управата […]

The post Покана за учество на 18. Меѓународен саем за туризам и екологија „Лист 2021“ appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.

Покана за учество на 18. Меѓународен саем за туризам и екологија „Лист 2021“ 13.08.2021

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Република Северна Македонија во Сараево Ве поканува на 18-тиот Меѓународен саем на туризам и екологија “Лист 2021“ кој ќе се одржи во Лукавац-Тузла од 16 до 18 септември 2021 година. Амбасадата, во рамките на активностите во областа на економската дипломатија, во соработка со управата […] The post Покана за учество на 18. Меѓународен саем за туризам и екологија „Лист 2021“ appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.
Повеќе ...

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Грција во Скопје, Ве информира дека од 15ти до 17ти октомври 2021 година, во Атина ќе се одржи интернационална манифестација Build Expo Greece 2021. На манифестација ќе присуствуваат изложувачи и посетители од градежната индустрија и сродни сектори, а сите дополнителни информации може да ги […]

The post Покана за учество на Build Expo Greece 2021 appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.

Покана за учество на Build Expo Greece 2021 10.06.2021

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Грција во Скопје, Ве информира дека од 15ти до 17ти октомври 2021 година, во Атина ќе се одржи интернационална манифестација Build Expo Greece 2021. На манифестација ќе присуствуваат изложувачи и посетители од градежната индустрија и сродни сектори, а сите дополнителни информации може да ги […] The post Покана за учество на Build Expo Greece 2021 appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.
Повеќе ...

До: Членови на Индустриска комора на Македонија Предмет: Покана за седница на Собрание на Индустриска Комора (бр.1/2021) Би сакале да Ве информираме дека согласно член 4.2.2 и 4.2.4 од Статутот на Индустриска Комора на Македонија, Ве покануваме да присуствувате на Седница на Собрание на Индустриската Комора, која ќе се одржи на 05.04.2021 година (понеделник), со […]

The post Покана за седница на Собрание на Индустриска Комора (бр.1/2021) appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.

Покана за седница на Собрание на Индустриска Комора (бр.1/2021) 29.03.2021

До: Членови на Индустриска комора на Македонија Предмет: Покана за седница на Собрание на Индустриска Комора (бр.1/2021) Би сакале да Ве информираме дека согласно член 4.2.2 и 4.2.4 од Статутот на Индустриска Комора на Македонија, Ве покануваме да присуствувате на Седница на Собрание на Индустриската Комора, која ќе се одржи на 05.04.2021 година (понеделник), со […] The post Покана за седница на Собрание на Индустриска Комора (бр.1/2021) appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.
Повеќе ...