Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Словачка во Скопје, Ве информира дека на 21ви октомври 2021 година, ќе се одржи „Slovak Matchmaking Fair 2021 Online” дигитална платформа во рамки на која компаниите може да остваруваат директни средби. Овој настан има за цел воспоставување на директни средби и овозможува реализација на […]

The post Покана за учество на „Slovak Matchmaking Fair 2021 Online” appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.

Покана за учество на „Slovak Matchmaking Fair 2021 Online” 24.09.2021

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Словачка во Скопје, Ве информира дека на 21ви октомври 2021 година, ќе се одржи „Slovak Matchmaking Fair 2021 Online” дигитална платформа во рамки на која компаниите може да остваруваат директни средби. Овој настан има за цел воспоставување на директни средби и овозможува реализација на […] The post Покана за учество на „Slovak Matchmaking Fair 2021 Online” appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.
Повеќе ...

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Адонис Ве поканува за учество на претстојните саеми во Турција. Интернационален  Саем за земјоделие-BURSA AGRICULTURE 2021 и Интернационален  Саем за сточарство-BURSA INTERNATIONAL STOCK BREEDING AND EQUIPMENT FAIR. Ве известуваме дека од 05.10-09.10.2021 година во Бурса  ќе се одржи  интернационален саем за земјоделие и сточарство. На следните […]

The post Покана за учество на три саеми во Турција appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.

Покана за учество на три саеми во Турција 20.09.2021

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Адонис Ве поканува за учество на претстојните саеми во Турција. Интернационален  Саем за земјоделие-BURSA AGRICULTURE 2021 и Интернационален  Саем за сточарство-BURSA INTERNATIONAL STOCK BREEDING AND EQUIPMENT FAIR. Ве известуваме дека од 05.10-09.10.2021 година во Бурса  ќе се одржи  интернационален саем за земјоделие и сточарство. На следните […] The post Покана за учество на три саеми во Турција appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.
Повеќе ...

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Министерството за надворешни работи и Амбасадата на РСМ во Варшава, Ве информира дека од 04 до 06 Октомври 2021 година во Полска ќе се одржи “POLAGRA 2021”. Оваа саемска манифестација опфаќа повеќе сектори односно во рамки на истата ќе се одржат FOOD, FOODTECH и HORECA активности […]

The post Покана за учество на “POLAGRA 2021” appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.

Покана за учество на “POLAGRA 2021” 09.09.2021

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Министерството за надворешни работи и Амбасадата на РСМ во Варшава, Ве информира дека од 04 до 06 Октомври 2021 година во Полска ќе се одржи “POLAGRA 2021”. Оваа саемска манифестација опфаќа повеќе сектори односно во рамки на истата ќе се одржат FOOD, FOODTECH и HORECA активности […] The post Покана за учество на “POLAGRA 2021” appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.
Повеќе ...

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Министерството за надворешни работи и Амбасадата на Република Казахстан во Будимпешта Ве поканува да учествувате на “KazAgro – 2021” и “KazFarm – 2021” што ќе се одржи од 20 до 22 Октомври, 2021 година во градот Нур-Султан, Казакистан. Саемските манифестации ќе ги покријат сферите на семиња, […]

The post Покана за учество на “KazAgro – 2021” и “KazFarm – 2021“ appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.

Покана за учество на “KazAgro – 2021” и “KazFarm – 2021“ 02.09.2021

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Министерството за надворешни работи и Амбасадата на Република Казахстан во Будимпешта Ве поканува да учествувате на “KazAgro – 2021” и “KazFarm – 2021” што ќе се одржи од 20 до 22 Октомври, 2021 година во градот Нур-Султан, Казакистан. Саемските манифестации ќе ги покријат сферите на семиња, […] The post Покана за учество на “KazAgro – 2021” и “KazFarm – 2021“ appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.
Повеќе ...

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Република Северна Македонија во Сараево Ве поканува на 18-тиот Меѓународен саем на туризам и екологија “Лист 2021“ кој ќе се одржи во Лукавац-Тузла од 16 до 18 септември 2021 година. Амбасадата, во рамките на активностите во областа на економската дипломатија, во соработка со управата […]

The post Покана за учество на 18. Меѓународен саем за туризам и екологија „Лист 2021“ appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.

Покана за учество на 18. Меѓународен саем за туризам и екологија „Лист 2021“ 13.08.2021

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Република Северна Македонија во Сараево Ве поканува на 18-тиот Меѓународен саем на туризам и екологија “Лист 2021“ кој ќе се одржи во Лукавац-Тузла од 16 до 18 септември 2021 година. Амбасадата, во рамките на активностите во областа на економската дипломатија, во соработка со управата […] The post Покана за учество на 18. Меѓународен саем за туризам и екологија „Лист 2021“ appeared first on Сојуз на стопански комори на Македонија.
Повеќе ...