Отворена работна позиција во МАСИТ – ИЗВРШЕН АСИСТЕНТ

Отворена работна позиција во МАСИТ – ИЗВРШЕН АСИСТЕНТ 11.05.2022

Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии МАСИТ, објавува повик за вработување на позиција „ИЗВРШЕН АСИСТЕНТ“. Потребни квалификации: Висока стручна спрема, универзитетска диплома Вештини и способности: Способност за самостојна и […] The post Отворена работна позиција во МАСИТ & ИЗВРШЕН АСИСТЕНТ appeared first on Masit.
Повеќе ...

„Генерален преглед на програмите за финансирање од ЕУ, достапни за ИКТ компании од Северна Македонија“

„Генерален преглед на програмите за финансирање од ЕУ, достапни за ИКТ компании од Северна Македонија“ 08.04.2022

Едночасовен бесплатен вебинар & 19.04.2022, 11:00ч МАСИТ, организира бесплатен вебинар на тема: „Генерален преглед на програмите за финансирање од ЕУ, достапни за ИКТ компании од Северна Македонија“ во времетраење од […] The post „Генерален преглед на програмите за финансирање од ЕУ, достапни за ИКТ компании од Северна Македонија“ appeared first on Masit.
Повеќе ...

„МАСИТ награди за иновативни ИКТ решенија“

„МАСИТ награди за иновативни ИКТ решенија“ 07.04.2022

WITSA Global ICT Excellence Awards 2022 Во рамки на WORLD INNOVATION, TECHNOLOGY AND SERVICES ALLIANCE & WITSA каде што МАСИТ членува, и оваа година се организираат WITSA Global ICT Excellence […] The post „МАСИТ награди за иновативни ИКТ решенија“ appeared first on Masit.
Повеќе ...

МАСИТ го одржа 16-тото Редовно Годишно Изборно Собрание

МАСИТ го одржа 16-тото Редовно Годишно Изборно Собрание 24.03.2022

Избрано е ново раководство со мандат 2022 & 2025 година Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии МАСИТ Скопје, на 18.03.2022, во хотел Александар Палас го одржа своето 16-то Редовно […] The post МАСИТ го одржа 16-тото Редовно Годишно Изборно Собрание appeared first on Masit.
Повеќе ...

Конференција: „Од марш за работнички права до дигитална економија“

Конференција: „Од марш за работнички права до дигитална економија“ 21.03.2022

На 14ти март 2022 (понеделник) се одржа конференција насловена „Од марш за работнички права до дигитална економија“. Конференцијата беше организирана под покровителство на сопругата на Претседателот на Република Северна Македонија, […] The post Конференција: „Од марш за работнички права до дигитална економија“ appeared first on Masit.
Повеќе ...