Бесплатен вебинар на тема: Први чекори на интернационални пазари

Бесплатен вебинар на тема: Први чекори на интернационални пазари
БизнисРегулатива | 25.10.2018

Ве информираме дека во рамки на проектот Green ICT Development (GIVE), на 25 октомври 2018 во 10:00 часот ќе се одржи третиот бесплатен вебинар на тема: Први чекори на интернационални пазари, во кој ќе бидат пренесени искуства и практики за мали и среди претпријатија кои сакаат да го прошират своето работење на интернационални пазари.

 

Главни подтеми на вебинарот:

- Достапност до ЕУ фондови

- Интеграција на нови технолошки решенија

- Заштита на податоци во анализа и обработка

- Успешни приказни и добри практики

 

Предавачи на вебинарот:

Г-ѓа Antonia Mavrova, адвокат во автомобилската индустрија.

Г-дин Viliam Mysicka, со големо искуство корпоративни, M&A и трансакции во недвижности.

Г-ѓа  Larisa Găbudeanu, адвокат со академско искуство во Computer Science and Cyber Security.

Сите заинтересирани кои сакаат да земат учество во вебианрот, мораат задолжително да се пријават.


Сподели


Пријави се