МАСИТ конференција - DATA AS AN ASSET

МАСИТ конференција - DATA AS AN ASSET
БизнисРегулатива | 31.10.2019

МАСИТ со задоволство ја најавува својата 16та конференција, која оваа година ја носи темата - DATA AS AN ASSET.

Во рамки на конференциската програма видни интернационални и домашни говорници ќе дискутираат во мултидисциплинарни панели со фокус на следните теми: Big Data & Analytics, Business Intelligence, Business analysis, Business development, Machine Learning, Artificial Intelligence, Robotics, Smart Home, Internet of things. 
Предвидено е на конференцијата да присуствуваат повеќе од 200 претставници од домашните и странските ИКТ компании и компании од други сектори, како и претставници од државни институции и министерства, претставници на донаторската и меѓународна дипломатска заедница, професори и претставници на универзитетите кои образуваат ИКТ кадар, медиуми и други.
Датум: 31.10.2019
Локација: Хотел Мериот, Скопје 
Повеќе детали за конференцијата можете да најдете на http://www.seeita.org.
Бидете дел на еден од најголемите ИКТ настани во државата и регионот!.

 

Компании членки на МАСИТ
Early Bird влезници до 31.08.2019

- Бесплатно учество за 1 учесник од компанија
- За секој дополнителен учесник од иста компанија - 40 Евра + 18% ДДВ 

Редовна цена на влезници – 70 Евра + 18 % ДДВ

Попуст од 20% за 3 или повеќе учесници од иста компанија/организација.

 

Останати учесници
Early Bird влезнци до 31.08.2019 – 60 Евра + 18% ДДВ  

Редовна цена на влезници – 100 Евра + 18% ДДВ

Попуст од 20% за 3 или повеќе учесници од иста компанија/организација.

 

Регистрирајте се тука

Информации за можности за спонзорство.


Сподели


Пријави се