Бизнис настани

 1. „ПЕРСПЕКТИВИТЕ НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА ПРЕКУ ЧЛЕНСТВО ВО ЕУ И НАТО“ - ТРИБИНА ВО БИТОЛА НА БИЗНИС СЕКТОРОТ СO ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВЛАДАТА НА РМ, ЗОРАН ЗАЕВ 24.09.2018
 2. ГРАДЕЖНИТЕ КОМПАНИИ СО ПРЕДЛОЗИ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА СОСТОЈБИТЕ ВО СЕКТОРОТ – одржана седница на Здружението на градежништвото, индустријата за градежни материјали и неметалите 21.09.2018
 3. МАКЕДОНСКИТЕ ПРОИЗВОДИ ОД МЕТАЛНАТА И ЕЛЕКТРОИНДУСТРИЈАТА НА ЕВРОПСКИТЕ ПАЗАРИ, НО СО ПРЕТХОДНА СЕРТИФИКАЦИЈА И СТАНДАРДИЗАЦИЈА 20.09.2018
 4. Трибина со учество на претседателот Азески и вицепремиерот Анѓушев во Штип: ПЕРСПЕКТИВИТЕ НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА ПРЕКУ ЧЛЕНСТВО ВО ЕУ И НАТО 19.09.2018
 5. РЕГИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ЕВРОПСКАТА МРЕЖА НА БИЗНИС МОЖНОСТИ (ENTERPRISE EUROPE NETWORK) ВО ПОДГОРИЦА, ЦРНА ГОРА - ЗА ПОТТИКНУВАЊЕ НА КОНКУРЕНТНОСТА ВАЖНА Е РЕГИОНАЛНА СОРАБОТКА 17.09.2018
 6. Повеќе настани

Интервјуа

 • ИНТЕРВЈУ СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА ...


  12.06.2018 Повеќе ...
 • ИНТЕРВЈУ СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОЈУЗ НА СТОПАНСКИ КО ...


  11.06.2018 Повеќе ...
 • ИНТЕРВЈУ ДИРЕКТОРОТ ЗА ГЕНЕРАЛЕН РАЗВОЈ ВО УСАИД М ...


  12.06.2018 Повеќе ...
 • ИНТЕРВЈУ СО Г-ЃА ВАЛЕНТИНА ТАСЕВА ГЕНЕРАЛНА ДИРЕКТ ...


  27.06.2018 Повеќе ...

Анализи

 • Правна заштита при нереализација на договорот за т ...


  20.06.2018 Повеќе ...
 • Импликациите од новиот Закон за спречување перење ...


  30.07.2018 Повеќе ...
 • НАДОМЕСТ НА ШТЕТА, ДОГОВОРНА КАЗНА И КОНКУРЕНТСКА ...


  14.08.2018 Повеќе ...
 • Климатските промени и нивното влијание врз македон ...


  20.08.2018 Повеќе ...

0

Анализи од експерти

0

Интервјуа

0

Одржани настани